Lakás (panel) Eladó Budapest XVI. kerület - Bercsényi utca

80 m2Alapterület 2 + 2 Szoba
83 990 000 FtÁr
365811Azonosító
További adatok

Udvari Kilátás

Felújított Állapot

Panel Szerkezet

Távfűtés Fűtés

Összkomfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 3

Nincs Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1980 Építés éve

Közös költség 24 600 Ft

Délnyugati Tájolás

Csak nálunk!
XVI. kerületben Rákosszentmihályon eladó egy 80 nm-es 2+2 félszobás 3.emeleti lakás a méltán kedvelt Bercsényi utcában.
Az ingatlan jelenleg 2 egybe- és külön nyíló és 2 külön nyíló szobából áll (gyakorlatilag átalakítás nélkül külön nyílóvá tehető az összes 4 szoba.)
Kiváló elrendezés óriási nappali,tágas terek kényelmes étkezős ablakos konyha ,mely gépesítve benne van az árban. Ablakok műanyagok ALU rolóval felszereltek kilátás udvarra és kertesházakra. Az ingatlan 2017-ben lett felújítva. Fekvését tekintve is a legjobb hiszen a nappali és a konyha délnyugati-nyugati ,de a tájegységek minden irányában vannak ablakok.Szinte minden szoba francia erkélyes. Fürdő és wc külön helyiségben található, így elkerülhető az egymásra várakozás reggelente. Az árban benne vannak a beépített bútorok.
Ezen a zárt lakótelepi részen nagyon ritkán van eladó ingatlan. A 19 társasházból álló közösség 8 lakásos 4.emeletes épületei teljesen körbe kerített zárt telken helyezkedik el,amely parkosítva van és a gyerekes családok örömére szép közületi játszótéri eszközökkel felszerelt, valamint lakóközösség tovább bővítette trambulinnal,homokozó játékokkal,kismotorral. Itt biztonságban engedheti gyermekét a játszótérre,tiszta rendezett a növények gondozottak. A lakáshoz tartozik kb.5 nm tároló.

A panelházak 1980-ban épültek ,de folyamatosan karbantartottak és korszerűsítik. Ebben az évben is energetikai felújítás van folyamatban a ház fűtése és elektromos rendszere terén. Saját erőből indítva, kölcsön nélkül! A társasház jó vagyoni helyzetben van. Napelem és napkollektor telepítés folyik a tetőn, ami 2/3-os áram megtakarítást ígér jövőre, tehát a mostani közös költség ami jelenleg 24.600Ft/hó mérséklődni fog! A lakásban házközponti fűtés van radiátorokkal ,többi rezsije egyedi mérés alapján alakul fogyasztás szerint víz,villany. Jelenleg a teljes rezsi 40.000Ft

A lakásban házközponti fűtés mellett 2 db inverteres klíma is biztosítja a hideget és a meleget ami 2022-ben lett felszerelve. Az egyéb gépészet is rendben van lakáson belül.
Az ingatlan tehermentes 1/1-es tulajdon, kb.3 hónap a birtokbavétel.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan ,jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot.
I.V.
Iván Veronika

Iván Veronika

Hívjon bizalommal

+36-70-365-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Főnix
+36 70 365 6991

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok