Vendéglátás Eladó Tihany - Tihany-félsziget

Eladó Tihany Vendéglátás
760 m2Alapterület 0 Szoba
550 000 000 FtÁr
254387Azonosító
További adatok

Panoráma Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Házközponti Fűtés

Saját beálló Parkolás

1991 Építés éve

Déli Tájolás

Tihanyi HOTEL és a mögötte lévő APARTMANHÁZ ALKALMI ÁRON ELADÓ!

Az ingatlan legfontosabb két értéke a lokáció és a nagy beépítettség.

A falu központjában, domboldalon elhelyezkedő telek 1048 nm, amin egy 15 SZOBÁS HOTEL és mögötte 1-3 SZOBÁS APARTMANHÁZ, azaz két egymástól független, de átjárható épület áll, ami egykor egy régi tihanyi parasztház helyén épült 1991-ben.

A hotel épülete négy szintes; szuterén, földszint, beépített tetőtér és fölötte végig lepadlózott padlás van. A jelenlegi padlásteret valószínűleg be lehet építeni, valamint liftet ki lehet alakítani.
A tetőtéri szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. Jakuzzi-wellness az épületen belül kialakítható.

Az épületet függőteraszok, napozóteraszok, fedett külsőterasz, a kertben hátul a domboldalon feszített víztükrű 4x8m medence, (139cm mély), ebédlő, bár, raktárak és a tihanyi sétáló utcára nyíló elegáns üzlet bővítik, és van egy 200 éves pincéje is.
Majdnem 80 %-os a telek beépítettsége, ami igen nagy előny, különösen a faluközpontban, mert ekkora beépítettséget ma sehol nem engedélyeznek.
Az ingatlan felújítás, megfelelő átalakítás után nemcsak hotelként használható, de egyéb felhasználásra is alkalmas lehet, pl. kultúrközpont, társasház, idősek otthona, szépség klinika, de a telek zártsága miatt, KÖZPONTI FEKVÉSE ELLENÉRE PRIVÁT REZIDENCIÁNAK IS KITŰNŐEN ALKALMAS.
A hotel tavaly óta nem üzemel. A sétáló - Batthyány utcára nyíló üzlet viszont most is nyitva van és jó forgalmat bonyolít.

A főbejárat melletti feljáróban két nagyobb méretű autó kényelmesen parkolhat.

Az épületkomplexum Tihany kapujában, a községet átszelő főutca fölötti sétáló utca elején, az Apátságtól 2 percre található, és közvetlen szomszédja a 300 éves református templom és harangláb.

A kilátás az Apátságra, a Belső-tóra, a szemben lévő Hosszú hegyre, valamint a távolban a Balatonra egészen Fonyódig adott.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
Kérésre linket tudok küldeni, amin látható hogyan működött anno.
Hívjon bizalommal!
N.T.

Visszahívást kérek

Keressen bennünket

Kiss Márk

Kiss Márk

Hívjon bizalommal

+36-30-884-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Alfa
+36 1 780 3832