GDN Сеть недвижимости - Alfa

Адрес: 1135 Budapest, Jász utca 55/A.

Телефон: +36 1 780 3832

Электронная почта: alfa@gdn-ingatlan.hu

GDN Ingatlanhálózat - Alfa

Üdvözöljük!

Bizonyára nem véletlen, hogy figyelmével megtisztelte oldalunkat. Számos ok szólhat amellett, hogy ingatlanát eladja, mint ahogy amellett is, hogy vásároljon. Egy azonban biztos, ha ebben a felelősségteljes lépésben olyan ingatlanközvetítők segítségét keresi, akik kiemelt figyelemmel és nagy szakértelemmel állnak az Ön rendelkezésére, akkor az egyik legjobb helyen jár.

Kollégáink, évek szorgalmas, kemény és áldozatos munkájával sajátították el a szakmát, hogy Ügyfeleiknek a lehető legprofesszionálisabb szolgáltatást nyújtsák.

Minősített kínálatunk, folyamatosan bővülő szolgáltatásaink és munkatársaink Ügyfelek és a szakma iránti elkötelezettsége hosszú távon nyújt garanciát Önnek is az elégedettségre.

Amennyiben ingatlant kíván eladni, szakértő kollégáink az Ön kérésére ingyenesen elvégzik az összehasonlító elemzést, felmérik az értékesítésre szánt ingatlan piaci értékét, hiszen Önnek a legfontosabb, hogy tisztában legyen ingatlana reális értékével.

 Javaslatot tesznek a piacra helyezés mikéntjére, és legjobb tudásuk szerint alakítják ki azt a személyre szabott hirdetési stratégiát, mely a lehető leghatékonyabban generálja a legrövidebb idő alatt a legtöbb ügyfelet.

Szakmai tapasztalatuk révén képesek Önnek meghatározni az értékesítés várható idejét is, és azon fognak munkálkodni, hogy a lehető legjobb kondíciókat képviseljék mindvégig a tárgyalások alatt.

Minden iroda önálló jogi személy és önálló gazdasági tevékenységet folytat.