家庭别墅 出卖 Budapest XVIII. 市区 - Bókay telepen 2 generációs ház

105 m2面积 3 + 1 房间
72 900 000 HUF价格
367142识别码
更多信息

537 m2 地皮

街道 风景

状态好 状态

Tégla 架构

燃气(循环式) 暖气

deplin confort 舒适感

自己的车库 停车

Kiváló 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1968 修建年

Dél 方向

Megvételre kínálunk Pestszentlőrinc frekventált övezetében, a Bókay telepen, családias, madárcsicsergős zöldövezetben található családi házat. A környéken minden megtalálható akár gyalogosan is - parkok, uszoda, iskola, óvoda, termelői piac.
A szép rendezett kockaház sok lehetőséget rejt magában, akár több generáció együttélésére is alkalmas lehet, igény szerint kiadható, ebben az esetben jövedelem kiegészítésére is szolgál.
Az első 79 nm-es házrészbe lépve az előszobából nyílik jobbra egy hálószoba, melynek az ablaka az udvarra néz, jobbra egy szép tágas nappali, ez összenyitható a hálószobával egy hatalmas ajtóval. Tovább haladva jutunk a fürdőszobába ahol egy mosókonyha is helyet kapott. Innen is és az előszobából is megközelíthető a szépen berendezett konyha, amiből a kamrába tudunk bejutni. A konyhából nyílik egy fedett terasz, amiből a szépen rendezett kertbe lépünk, ahol gondozott pázsit, sziklakert és sok virág fogad minket. A locsolás fúrt kútról történik. A kertben szőlő is található a kerítés mellett.
A kisebb házrész hátul található. A 26 nm-es épületbe lépve a konyhába érkezünk, balra található a hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba. Jobbra egy kamra kapott helyet. Az udvarban külön garázs található és mögötte több autó is parkolhat.
A ház melegéről kondenzációs kazán gondoskodik, ami egy éve lett vásárolva.
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.
Dávid Dorottya Viktória

Dávid Dorottya Viktória

随时给我们打电话

+36-70-313- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - One Ingatlaniroda
+36 1 790 1541

發送信息

请给我回电话

相似的房产