Iroda Eladó Budapest VII. kerület - Rumbach Sebestyén utca

117 m2Alapterület 3 Szoba
139 999 900 FtÁr
366946Azonosító
További adatok

Utcai Kilátás

Felújított Állapot

Tégla Szerkezet

5 m2 Erkély/terasz

Házközponti egyedi mérővel Fűtés

Dupla komfort Komfort

Utcán, közterületen Parkolás

Emelet 1

Van Lift

Kiváló Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1942 Építés éve

Nyugati Tájolás

Budapest belvárosában egyedülálló irodalehetőség!

Kiváló befektetési lehetőség várja Önt Budapest szívében, a Rumbach Sebestyén utcában. Ez a napfényes, 117 négyzetméteres, emeleti lakás ideális irodának vagy vállalkozásnak, mely két erkéllyel és dupla komforttal rendelkezik.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. A csendes és felújított liftes házban található lakás minden igényt kielégít, és modern légkört kínál az Ön vállalkozásának vagy irodájának.

A tágas és napfényes belső tér lehetővé teszi az inspiráló munkakörnyezet kialakítását. A három szoba sokféle lehetőséget kínál a szervezett és hatékony munkavégzésre. Az erkélyekről pedig csodálatos kilátás nyílik a belvárosra, ami inspirálhatja mindennapi tevékenységeit.

Az ingatlan dupla komforttal rendelkezik, valamint klímával felszerelt, hogy minden évszakban kellemes környezetet biztosítson. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy vállalkozását vagy irodáját a legjobb helyre telepítse! Forduljon hozzánk még ma, hogy részleteket egyeztethessen és megtekinthesse ezt az exkluzív ajánlatot!
Fáczán Dávid

Fáczán Dávid

Hívjon bizalommal

+36-30-398-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - Best Sellers
+36 1 323 1873

Küldjön üzenetet

Visszahívást kérek