Ikerház Eladó Budapest XVIII. kerület - Kétújfalu utca

134 m2Alapterület 6 Szoba
129 900 000 FtÁr
366863Azonosító
További adatok

384 m2 Telek

Kertre néző Kilátás

Új Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (cirkó) Fűtés

Dupla komfort Komfort

Saját beálló Parkolás

Kiváló Tömegközlekedés

Amerikai konyhás

Van Kertkapcsolat

2000 Építés éve

Déli Tájolás

Eladásra kínálok a 18. kerület Szent Imre-kertváros városrészén található, 2000-ben épült, azonban 2014-ben teljes körűen felújított ikerház felet.

A két szintes, 134 m2 alapterületű, 4+2 félszobás ikerház két külön lakásból áll (102 m2 és 32 m2), ideális választás nagy családoknak, összeköltözőknek vagy akár vállalkozásoknak is, hiszen az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik.

Az ikerház egy 384 m2-es telken helyezkedik el, ahol a rezsiköltség belefér a támogatott tarifába. A házat 2014-ben teljes körűen felújították, beleértve a fűtéskorszerűsítést, vízvezeték cserét, elektromos vezetékcserét, valamint a 7 cm vastag külső szigetelést. Az épület falazata első generációs Liapor SL falazóelemmel készült, mely kiváló hőszigetelést biztosít, a tégla pedig perlitgyöngyökkel van megtöltve. Az ikerházak összekapcsolódó falazata dupla soros 30-as téglafalazattal épült, amely további 10 cm vastag hő- és hangszigetelést kapott. Az aljzat is szigetelt.

Ügyvédi használati megállapodás van.

A jelenleg két külön lakásra bontott épület könnyen átalakítható egybefüggő otthonná.

Mindkét lakás jelenleg is lakható állapotban van, egy tisztasági festés után azonnal költözhető. A lakás fölött padlástér található, ami nem beépített, de szigetelt és hasznos tárolólehetőséget biztosít.

A gondozott kert mögött könnyűszerkezetes melléképületek és két autó parkolására alkalmas fedett autóbeálló található. A szomszédság csendes és nyugodt, a kert parkosított. A Péterhalmi parkerdő pedig mindössze egy rövid sétára található.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: iskola, élelmiszerbolt, dohánybolt, orvosi rendelő mind a közelben megtalálható. A tömegközlekedés kiváló, a repülőtér mindössze 10 perc autóútra van, a belváros pedig könnyen megközelíthető autóval mindössze 20 perc alatt.

Az ingatlan hitelezhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését vagy egyéb információra van szüksége hívjon bizalommal.
Á.Cs.
Árvai Csilla

Árvai Csilla

Hívjon bizalommal

+36-70-232-mutasd!

További hirdetéseim

Ingatlaniroda
GDN Ingatlanhálózat - UBO
+36 1 297 4010

Küldjön üzenetet

Hitelkalkuláció

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok