Частный дом Продается Budapest II. mикрорайон - Kölcsey utca

360 m2Площадь 6 Комната
270 000 000 HUFЦена
364372Идентификация
Прочие данные

1000 m2 Yчасток

С видом на сад вид

В хорошем состоянии Cостояние

Tégla Kонструкция

30 m2 балкон/терраса

Газ (циркуляционный) отопление

Dupla komfort Kомфортность

Частный гараж парковка

Dobrý Общественный транспорт

No Американская кухня

Есть Есть сад

1988 Год строительства

A II. kerület egyik legszebb részén, Széphalom városrész hangulatos kis utcájában kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, SZIGETELT, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT egy 1000 m2-es gondozott telken. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.
A bokrokkal, fákkal, sövényekkel tarkított kertjére csak ebből az ingatlanból lehet rálátni, a privát pihenés garantált.

Teljesen külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül lehet megközelíteni az akár 4 gépkocsinak is helyet adó garázst, mely szerelőműhelynek épült, így további lehetőségeket is rejt magában. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

További információért keressen nyugodtan, akár hétvégén is!
Fáczán Dávid

Fáczán Dávid

Звоните нам с доверием

+36-30-398- Показать

Другие объявления

Aгентств недвижимости
GDN Сеть недвижимости - Best Sellers
+36 1 323 1873

Отправить сообщение

Перезвоните мне

Похожая недвижимость